Proiecte de case cu 2 dormitoare

Afișez toate cele 8 rezultate

Casele cu doua dormitoare pot imbina excelent utilul cu placutul. Acestea sunt relativ accesibile si, in egala masura, utilizeaza extrem de eficient spatiul alocat constructiei.

Ce sunt proiectele de case cu 2 dormitoare?

Ar trebui sa stiti ca, inainte de a proceda efectiv la construirea unei cladiri, este obligatoriu sa aveti intocmit un proiect de case cu doua dormitoare.

Pe langa intrebuintarea legala, obligatorie pentru obtinerea avizelor si autorizatiei de constructie, aceste proiecte va vor ajuta pe dumneavoastra sa intelegi mai multe aspecte referitoare la constructie:

 • Costurile estimative ale materialelor de constructie utilizate.
 • Costurile cu manopera. De multe ori, pe baza proiectului, puteti obtine un tarif exact din partea constructorilor.
 • Vizualizarea utilizarii spatiului in casa.

Atentie! Echipa noastra de profesionisti se ocupa exclusiv cu proiectarea casei si nu se implica in procesul de construire sau realizare a design-ului interior.

Pentru cine sunt destinate?

In general, familiile cu unul sau doi copii sunt cele care opteaza pentru proiecte de case cu 2 dormitoare. 

Acestea sunt ideale pentru familiile mici, in special pentru ca sunt capabile sa ofere tuturor acces la spatiul comun si in egala masura, pot oferi fiecarui membru al familiei un spatiu personal.

De asemenea, sunt recunoscute pentru utilizarea spatiului intr-un mod extrem de eficient si pot fi mai usor de intretinut decat constructiile cu mai multe camere.

De ce sa alegeti proiecte de case cu 2 dormitoare?

Proiectele pentru acest tip de constructie sunt extrem de importante si trebuie realizate intotdeauna inainte de a demara lucrarile. Iata cateva motive pentru a alege proiecte de case cu 2 dormitoare:

 • Costuri reduse
  • Un numar mai mic de camere reprezinta costuri mai mici cu proiectarea, constructia, dar si cu intretinerea.
 • Planificare anticipata
  • Avand un proiect puteti construi un plan de executie al lucrarilor. Veti putea calcula si anticipa toate costurile pe care o constructie le poate implica.
 • Personalizare
  • Veti putea lucra indeaproape cu echipa de proiectare pentru a modifica anumite aspecte ale proiectului, in functie de dorintele dumneavoastra.

Care sunt caracteristicile unor proiecte de case cu 2 dormitoare?

Printre caracteristicile unor proiecte de case cu 2 dormitoare enumeram si:

Eficienta

Proiectele sunt realizate astfel incat dumneavoastra sa puteti obtine maximul de eficienta din punct de vedere al utilizarii spatiului, dar si al conservarii energiei.

Design exterior

Proiectele imbina excelent cerintele dumneavoastra cu privire la aspect, cu planul de urbanism al zonei in care se va realiza constructia.

Compartimentare

Desi compartimentarea poate parea usor de realizat, in realitate este extrem de dificila si trebuie sa tina cont de alte aspecte, precum schema coloanelor sau a instalatiilor electrice. Asadar, daca sunteti in cautarea unui proiect pentru o casa cu doua dormitoare, ati ajuns exact unde trebuia. Apelati cu incredere la noi si vom fi mai mult decat bucurosi sa va ajutam.