Cat costa un proiect de casa

Cat costa un proiect de casa?

Desi multi aleg sa neglijeze, un proiect de casa este extrem de important in absolut toate etapele ce tin de ridicarea viitoarei dumneavoastra locuinte. Tocmai de aceea, pe parcursul acestui articol urmeaza sa stabilim cat costa un proiect de casa, din ce este compus un astfel de proiect, planurile ce sunt incluse intr-un proiect, dar si daca este sau nu legal sa ridici o locuinta fara un proiect realizat. Tocmai de aceea, este important sa ramaneti si sa aflati toate detaliile.

Vezi mai multe „Cat costa un proiect de casa?”
Cat costa sa construiesti o casa?

Cat costa sa construiesti o casa?

Atunci cand vine vorba de ridicarea unei locuinte de la 0, costurile pot varia in functie de cerintele dumneavoastra, insa, pe parcursul acestui articol urmeaza sa stabilim cam cat costa sa construiesti o casa de la 0, indiferent ca vorbim de un proiect la rosu sau unul la cheie. Totodata, vom specifica in ce directii vor trebui sa fie redirectionate finantele, dar si care vor fi costurile avizelor, aurozatiilor si bransamentelor la utilitati, asa ca ramaneti aproape pentru a putea afla toate detaliile financiare despre ridicarea unei noi locuinte.

Vezi mai multe „Cat costa sa construiesti o casa?”
Cat costa o casa la cheie?

Cat costa o casa la cheie?

Cu siguranta ca printre noi se regasesc suficiente persoane care inca nu cunosc prea multe detalii despre ridicarea unei locuinte. Tocmai de aceea, pe parcursul acestui articol urmeaza sa vorbim despre cat costa o casa la cheie, incotro vor fi redirectionati banii pentru a putea ridica o locuinta la cheie, costurile utilitatilor si costurile avizelor si autorizatiilor. Asa ca ramaneti aproape pentru a dezvalui impreuna costurile totale.

Vezi mai multe „Cat costa o casa la cheie?”
cat costa o casa de 100 mp la rosu

Cat costa o casa de 100mp la rosu?

In cazul in care aveti in plan ridicarea si construirea unei case de 100 de metri patrati insa nu cunoasteti cam ce costuri ar impune o astfel de locuinta de 100 de metri patrati in cazul unei constructii la rosu, va aflati in locul potrivit. Pe parcursul acestui articol vom vorbi despre cat costa o casa de 100mp la rosu, unde vor trebui sa fie redirectionati banii pentru o astfel de constructie, dar si care ar fi costurile realizarii unui proiect de catre un arhitect.

Vezi mai multe „Cat costa o casa de 100mp la rosu?”
proiect casa pasiva

De ce sa alegi un proiect de casa pasiva?

Poate ca un proiect de casa pasiva nu reprezinta ceva cunoscut de fiecare. Ei bine, o astfel de casa pasiva reprezinta acea casa ce se foloseste de energie regenerabila si poate sa asigure fara nicio problema un climat cat mai bun. O prima astfel de casa a fost construita in Germania, iar in constructia sa, mesterii s-au folosit de principiile doctorului Wolfgang Feist, cercetatorul german avand ca principal scop reducerea energiei folosite pentru a incalzi locuinta. Pe parcursul acestui articol, urmeaza sa trecem in revista mai multe date importante despre un astfel de proiect, asa ca ramaneti aproape, deoarece cu siguranta va va atrage o astfel de casa.

Vezi mai multe „De ce sa alegi un proiect de casa pasiva?”