Proiecte case de vacanta

Afișez toate cele 7 rezultate

Casele de vacanta sunt cu siguranta visul oricarei persoane, oferindu-ne momente de relaxare in confortul propriei locuinte.

Ce sunt proiectele de case de vacanta?

Concret, proiectele reprezinta toata documentatia aferenta procesului de construire a unei cladiri.

Constructiile de acest tip au nevoie de proiecte de case de vacanta din mai multe motive, respectiv:

  • Din punct de vedere legal, nu putem construi fara a avea o autorizatie de constructie
  • Pentru a vizualiza modelul, dar si amplasarea constructiei in spatiu
  • Pentru a stabili necesarul de materiale, dar si bugetul privind manopera

Pentru cine sunt destinate?

Astfel de proiecte de case de vacanta se preteaza in general mai multor categorii de persoane. 

De la tinerii angajati ai unor multi-nationale si pana la persoane in varsta aflate la pensie, orice persoana poate avea nevoie de un loc in care sa se retraga pentru a se relaxa. 

In functie de necesitati, casele de vacanta pot fi construite cu una sau mai multe dormitoare, astfel incat sa poata adaposti un numar optim de persoane.

De ce sa alegeti proiecte de case de vacanta?

Atunci cand planuiti sa construiti o casa de vacanta, alegerea proiectului poate fi extrem de importanta. 

Iata cateva dintre motivele pentru a opta pentru un proiect realizat de specialisti:

Economie

Indiferent de posibilitatile solicitantului, arhitectii care realizeaza proiecte de case de vacanta pot reduce considerabil costurile, calculand necesarul de materiale inca din faza de proiectare.

Eficienta

Veti obtine maximul de eficienta, atat din punct de vedere al spatiului, cat si din punct de vedere al consumului de energie. O casa de vacanta bine proiectata poate eficientiza consumul de energie cu pana la 40%.

Autorizare

Proiectele livrate sunt complete si contin toata documentatia necesara pentru a obtine autorizatia de construire. Mai mult decat atat, valabilitatea proiectului este nelimitata, astfel ca, odata achizitionat, veti putea incepe constructia oricand doriti dumneavoastra.

Care sunt caracteristicile unor proiecte de case de vacanta?

Caracteristicile unor proiecte de case de vacanta bine realizate pot fi:

  • Utilitate: De cele mai multe ori, casele de vacanta sunt construite pe o suprafata mai mica decat cladirile rezidentiale, astfel ca proiectarea trebuie sa distribuie in mod util spatiul.
  • Rezistenta: Indiferent de materialele din care este construita casa de vacanta, structura de rezistenta trebuie calculata foarte bine pentru a garanta siguranta locuitorilor.
  • Flexibilitate: Arhitectura si design-ul ar trebui sa fie realizate in conformitate cu cerintele dumneavoastra. Chiar daca optati pentru un proiect standard, discutati cu proiectantul pentru a ajusta anumite aspecte in functie de nevoi.

Asadar, daca si dumneavoastra planuiti constructia unei case de vacanta, nu ezitati sa achizitionati un proiect realizat de specialisti.