Proiecte de case fara etaj

Afișez toate cele 10 rezultate

Casele construite pe un singur nivel sunt cunoscute in special pentru design-ul clasic si au devenit din ce in ce mai apreciate de constructorii din intreaga lume.

Ce sunt proiectele de case fara etaj?

Constructia cladirilor necesita avize si autorizatii din partea primariei, care se pot obtine doar in urma depunerii documentatiei. 

Aceste proiecte de case fara etaj va vor ajuta atat sa obtineti autorizatia de constructie, cat si sa intelegeti de la bun inceput care sunt implicatiile financiare ale constructiei pe care o aveti in plan.

Mai mult, aceste proiecte va vor oferi o perspectiva vizuala a casei, pe care o puteti modifica alaturi de echipa de proiectanti, pentru a acomoda cerintele dumneavoastra specifice.

Atentie! Echipa noastra de profesionisti se ocupa exclusiv cu proiectarea casei si nu se implica in procesul de construire sau realizare a design-ului interior.

 

Pentru cine sunt destinate?

Avand in vedere ca acestea permit doar intinderea pe orizontala, casele pe un singur nivel au in general un numar mai mic de dormitoare, pentru a nu ocupa foarte mult spatiu din curte.

Astfel, clientii care opteaza pentru proiecte de case fara etaj sunt in general persoane in varsta, care se pot descurca cu un spatiu restrans si carora, in egala masura, le-ar putea fi ceva mai greu sa urce la nivelele superioare.

Cu toate acestea, nu exista limite in proiectarea caselor fara etaj, iar daca dumneavoastra doriti, puteti construi o astfel de casa cu un numar mai mare de camere si pe mai multi metri patrati.

 

De ce sa alegeti proiecte de case fara etaj?

Casele pe un singur nivel sunt in general mai usor de construit. De asemenea, preturile pentru proiecte de case fara etaj pot fi mai accesibile fata de cele cu etaj, avand in vedere ca discutam despre un singur plan arhitectural.

Iata mai multe motive pentru a alege acest tip de constructie:

 • Economie
  • Pot fi foarte economice din punct de vedere al consumului de energie. 
  • In functie de suprafata si de materiale, poate fi mai accesibila decat cele cu etaj.
 • Spatiu
  • Desi poate fi greu de crezut, datorita faptului ca nu exista scari interioare, acestea pot fi mai spatioase decat casele cu etaj.

 

Care sunt caracteristicile unor proiecte de case fara etaj?

Iata care sunt caracteristicile unor proiecte de case bine realizate:

 • Documentatie completa
  • Proiectele contin documentatia completa aferenta pentru obtinerea autorizatiei de constructie.
 • Personalizare
  • La cerere, proiectele se pot personaliza in functie de preferintele dumneavoastra.
 • Implementare
  • Proiectele sunt realizate astfel incat sa fie usor de citit si de implementat, atat de catre dumneavoastra, cat si de catre constructor.

Daca planuiti constructia unei case fara etaj, noi va stam la dispozitie cu orice detalii legate de proiectare.