Proiecte case Duplex

Afișez toate cele 8 rezultate

Ce sunt proiectele de case Duplex?

Aceste proiecte de case Duplex pot fi definite ca fiind complexe datorita faptului ca intr-un singur proiect sunt definite arhitectural doua case, in oglinda.

Aceasta caracteristica vine pentru beneficiar cu multiple avantaje, pornind de la faptul ca va exista, de regula, cel putin un perete comun. Avem de-a face asadar cu un concept bine gandit in special din perspectiva partii economice, pe multiple planuri.

Practic constructia insasi impune economii legate de costurile de constructie, alimentare cu apa, energie electrica, canalizare si alte utilitati care pot fi comune la nivel de traseu principal de racordare. In aceste conditii indentificam o serie categorii de beneficiari intre care va puteti identifica:

  • Familii ce urmaresc diminuarea costurilor generale cu achizitia unui proiect, pastrand insa confortul oferit de o casa cu cel putin 3 camere.
  • Familii care cauta o casa primitoare atat pentru ei, dar si pentru prietenii sau rudele care vin in vacanta.
  • Familii care investesc pentru a inchiria ulterior aceste spatii.

 

Pentru cine sunt destinate?

Analiza unor proiecte case Duplex arata ca va puteti baza pe un numar de cel putin 4 camere pentru ambele case, insa numarul acestora poate sa creasca si la 8.

In functie de configurare in proiecte de case Duplex veti intalni variante cu garaj pentru ambele sectiuni, sau cu demisol ori etaj mansardat. Aceasta varietate de solutii arata clar ca destinatarii au de unde alege si in plus conlucrarea cu arhitectii in etapa de proiectare poate fi extrem de benefica pentru tinta ce o urmariti.

Suprafata totala utila poate sa porneasca de la 100 m2 si ar putea atinge chiar 150 m2 pentru o sectiune cu parter si etaj. In aceste conditii fiecare casa va dispune separat de:

 • 1 living mic si o bucatarie la parter + 2 dormitoare la etaj pentru 3 – 4 persoane.
 • 1 living mediu, o bucatarie si un birou la parter + 3 dormitoare la etaj pentru 5 – 6 persoane.
 • 1 living mare, o bucatarie, un birou spatii de depozitare la parter + 4 dormitoare la etaj sunt suficiente pentru 7 – 8 persoane.

Este ideal ca spatiul util sa fie conceput usor de reconfigurat pentru ca oricand modificarile sa se realizeze cu costuri reduse. Cu toate acestea este clar ca aceste proiecte case Duplex trebuie pot fi desenate conform cu ceea ce va doriti.

 

De ce sa alegeti proiecte de case Duplex?

Privind randarile acestor proiecte de case Duplex nu poate trece neobservata arhitectura care este intr-adevar aparte. Puteti sa va puneti amprenta personala asupra partii estetice alegand un stil modern, unul clasic, sau rustic, in functie de preferinte si zona in care veti construi.

Drept ajutor in alegere va oferim cateva dintre cele mai consistente beneficii pe care le veti avea la indemana zeci de ani de pe urma alegerii de proiecte case Duplex:

 • Avantaj economic net in privinta proiectului care se refera la doua case.
 • Avantaj legat de libertatea de a modifica si personaliza majoritatea aspectelor ce tin de confort si libertate de miscare la interior si acces dinspre exterior.
 • Facturi cu valoare redusa la incalzire si aer conditionat datorate izolarii in ambele sensuri a unei laturi a Duplexului.
 • Eficienta energetica generala sporita datorata posibilitatii amplasarii de centrale termice si sisteme de climatizare comune.
 • Spatiu suficient in functie de necesitati.
 • Intimitate asigurata de nivelul ridicat de protectie fonica la nivelul comun.