Proiecte de case ieftine

Afișez 1–12 din 14 rezultate

Ce sunt proiectele de case ieftine?

Efortul construirii unei case este semnificativ. Pentru acest motiv seria de proiecte de case ieftine va ofera posibilitatea de a primi o locuinta individuala dotata corespunzator din toate punctele de vedere.

Acest lucru inseamna ca efortul de proiectare a avut drept consecinta mentinerea in parametri functionali si de acces usor catre toate beneficile ce tin de o sedere fara restrictii esentiale in propria casa.

Drept urmare va puteti baza fara ezitare pe unul dintre proiecte case ieftine atunci cand este indentificata una dintre situatiile:

 • Familia detine un teren mic, de regula ingust, un buget restrans si doreste o casa confortabila, costuri totale reduse.
 • Familia are suficient teren, insa doreste o casa doar pentru locuire ocazionala, restul terenului fiind acoperit cu pomi fructiferi.
 • Familia intetioneaza sa detina o casa de vacanta intr-o zona care nu permite ridicarea de constructii mai mult decat parter.

Daca oricare dintre aceste situatii va este familiara, atunci cautati sa identificati unul dintre proiectele de case ieftine. Este un prim pas pentru ca bugetul total sa fie tinut intr-o limita rezonabila, pastrand insa toate cerintele unei locuiri moderne.

Pentru cine sunt destinate?

Tinand cont de detaliile amintite anterior aceste proiecte case ieftine sunt recomandate celor care isi doresc un camin ce include toate facilitatile traiului fara griji locative, de lunga durata, sau doar ocazional.

Avand in vedere ca vor exista o serie de restrictii cu privire la amploarea proiectarii, in special in legatura cu detaliile, spatiul de locuit in acest tip de case ieftine poate sa se incadreze intre 60 m2 si circa 100 m2.

Compartimentarea va fi clasica, prin urmare familia care isi doreste o astfel de locuinta va primi de regula urmatoarele tipuri de configurari:

 • Pentru 2 persoane – spatiu living si bucatarie + trecere hol spre 1 dormitor cu o baie + terasa neacoperita.
 • Pentru 3 – 4 persoane – spatiu living si bucatarie + zona de acces spre 2 dormitoare cu 2 bai.
 • Pentru 4 – 5 persoane – spatiu living si bucatarie + vestibul de intrare + hol + 2 dormitoare si 2 bai + terasa acoperita.

Beneficiile care rezida din proiecte de case ieftine sunt legate de aducerea la indemana pentru toti locatarii a tuturor facilitatilor casei. Prin urmare vor fi foarte usor de accesat de catre copii, persoane in varsta, ori persoane cu un anumit handicat locomotor.

De ce sa alegeti proiecte de case ieftine?

Scopul principal este evident legat de cheltuirea unei buget limitat. In plus, pe toata durata de utilizare a constructiilor rezultate de pe urma unor proiecte case ieftine, cheltuielile curente vor fi mici si usor de sustinut chiar si de locatari pensionari.

Vom arata in cele ce urmeaza pe ce beneficii initiale si ulterioare va puteti pune baza, pentru ca decizia luata sa va multumeasca:

 • Cost redus pentru proiect si ulterior pentru constructia la cheie.
 • Costuri pentru materiale si manopera de constructie adaptate unui proiect mic.
 • Modalitati ieftine si usor de indeplinit in privinta intretinerii curente.
 • Sume considerabil mai reduse legate de incalzire, climatizare, iluminat.
 • Facturi cu pret mic in legatura cu renovarile sau reparatiile ocazionale.
 • Confort optimizat in fiecare spatiu de locuit sau pentru utilitati.
 • Personalizarea designului exterior, a spatiilor vitrate si zonei de relaxare.
 • Durata extinsa de folosire datorata proiectarii si materialelor folosite.