Proiecte de case cu etaj

Afișez toate cele 9 rezultate

Ce sunt proiectele de case cu etaj?

Cel mai pretuit avantaj gasit in oferta de proiecte de case cu etaj este spatiul extins. Pornind de la acesta, versatilitatea va sta la dispozitie pentru ca proiectele vor fi adaptate exact pe masura nevoilor si deciziilor in privinta arhitecturii si confortului pe care le pretindeti.

Faptul ca aveti acces la doua zone pentru locuit care nu sunt afectate de niciun element de constructie, arata ca este exact ceea ce urmariti. In cazul caselor cu mansarda spatiul  de la etaj este ocupat si diminuat de arhitectura necesara unei astfel de constructii.

Terenul pentru constructie poate sa fie larg sau restrans pentru ca solutiile adoptate in proiecte case cu etaj pot rezolva astfel de situatii. Privind aceasta configurare, gasiti mai jos cateva variante de locuire ce ar putea sa va fie apropiate:

    • Familie mica formata din parinti si copii.
    • Familie extinsa care doreste sa locuiasca impreuna cu seniorii.
    • Familie formata din cel putin 5 persoane care obisnuieste sa reuneasca la evenimente importante rudele si prietenii.

Punerea pe planseta a specificatiilor din proiecte de case cu etaj va tine cont de toate detaliile pe care le comunicati arhitectului. Scopul este legat de optimizarea proiectarii pentru diminuarea costurilor de constructiei.

 

Pentru cine sunt destinate?

Gratie arhitecturii functionale, acest tip de case cu etaj pot sa ofere intre 3 si 5 dormitoare. Pe langa acestea zonele comune cum sunt livingul si bucataria, dar si spatii pentru depozitare ori alte utilitati casnice.

Toate vor contribui direct la distribuirea sentimentului de confort si intimitate. In fapt, spatiul util porneste de la cel putin 170 m2 si poate sa atinga si 250 m2 atunci cand terenul pentru constructie permite si se solicita proiecte case cu etaj foarte mari.

Urmarind cu atentie aceste proiecte veti observa ca in functie de dimensiunile totale veti avea acces la o serie de configurari, dupa cum urmeaza:

    • Spatiu comun pentru living, bucatarie si 1 birou la parter + 2 – 3 dormitoare la etaj.
    • Spatiu comun pentru living, bucatarie, birou si spatiu tehnic la parter +  3 – 4 dormitoare la etaj.
    • Spatiu comun pentru living, bucatarie, birou, 1 dormitor si spatiu tehnic la parter +  4 – 5 dormitoare la etaj.

Pentru fiecare dintre aceste solutii de compartimentare puteti deja sa faceti o estimare a cheltuielilor lunare. Asta inseamna toate necesitatile legate de intretinere, iluminat, incalzire si climatizare pe timp de vara, dar si reparatii.

 

De ce sa alegeti proiecte de case cu etaj?

Pornind la drum pentru a receptiona la cheie casa perfecta din vis, totul trebuie sa inceapa cu analizarea acestor proiecte de case cu etaj.

Daca sunteti in acest punct inseamna ca fie familia s-a marit prin venirea pe lume a mai multor copii, fie va doriti sa adunati laolalta cat mai multi membri ai familiei sub acelasi acoperis. Este important sa stiti de ce merita sa alegeti un astfel de proiect, prin urmare va oferim cateva amanunte:

  • Achizitionarea unui singur proiect pentru o singura casa incapatoare.
  • Gestionarea la o singura adresa a tuturor utilitatilor.
  • Monitorizarea sigurantei locatarilor intr-o singura locatie.
  • Costuri negociabile pentru constructie casei datorita volumului mare de lucrari.
  • Posibilitati de reamenajare in etape / pe sectiuni fara a afecta grav confortul.

O astfel de solutie aduce cu sine ajutorul incontestabil pe care familia reunita il poate oferi in caz de nevoie oricarui membru al ei. Gandind in perspectiva, dosarul cu proiecte case cu etaj devine varianta optima din care puteti alege si pe care va puteti baza.