Proiecte case lemn

Afișez toate cele 8 rezultate

Putini stiu ca majoritatea caselor din Statele Unite sunt in realitate construite pe structura din lemn. Acest fapt se datoreaza in principal usurintei cu care se poate construi o casa din lemn.

Ce sunt proiectele de case lemn?

Inainte de a putea construi efectiv, pentru a obtine autorizatiile si avizele necesare, primariile locale solicita proiectele de case, in cazul de fata, proiectele de case din lemn. 

Acestea includ toata documentatia aferenta obtinerii autorizatiilor si, mai mult decat atat, va vor ajuta pe dumneavoastra sa intelegeti mai bine implicatiile proiectului pe care urmeaza sa il demarati:

 • Necesarul de materiale
 • Un cost estimativ al manoperei
 • Amplasarea casei in spatiu

Atentie! Echipa noastra de profesionisti se ocupa exclusiv cu proiectarea casei si nu se implica in procesul de construire sau realizare a design-ului interior.

 

Pentru cine sunt destinate?

Desi de cele mai multe ori, in Romania, constructiile din lemn sunt identificate cu cabanele din statiunile montane, casele din lemn sunt ideale pentru orice tip de amplasare. 

Proiecte de case lemn pot fi implementate atat la munte, acolo unde lemnul se gaseste din belsug, cat si in oras. 

Avand in vedere flexibilitatea materialelor, casele din lemn pot fi construite astfel incat sa indeplineasca necesitatile oricarei persoane si pot avea una sau mai multe camere, in functie de cerinte.

 

De ce sa alegeti proiecte de case lemn?

Casele din lemn vin cu o multime de beneficii. Iata care sunt principalele motive pentru a alege proiecte de case lemn:

 • Eficienta energetica
  • Lemnul este un izolator natural excelent, conservand energia atat vera, cat si pe timp de iarna.
 • Versatilitate
  • Lemnul poate fi utilizat cu succes intr-o multime de stiluri arhitecturale. De asemenea, adaptarea unor proiecte deja existente in functie de nevoile dumneavoastra se poate realizat extrem de usor.
 • Costuri accesibile
  • Casele construite din lemn sunt in general mai ieftine decat cele construite din caramida sau metal. Atat costurile cu manopera, cat si cele aferente achizitiei materialelor sunt mai mici.

 

Care sunt caracteristicile unor proiecte de case lemn?

Caracteristicile pentru proiecte de case lemn propuse de catre echipa noastra de profesionisti sunt:

Calitate

Proiectele sunt calitative si cuprind toata documentatia aferenta pentru a obtine avizele necesare constructiei.

Adaptabilitate

Acestea sunt usor de modificat pentru a se adapta cerintelor dumneavoastra. Mai mult decat atat, aceste proiecte trebuie sa fie usor de implementat in functie de zona de amplasare.

Utilitate

Spatiul este utilizat intr-un mod foarte eficient, astfel incat toate camerele sa fie utile.

Asadar, daca si dumneavoastra sunteti in cautarea unui proiect pentru o casa din lemn, nu ezitati sa apelati la serviciile unei companii specializate.