Proiecte case parter

Afișez toate cele 4 rezultate

Ce sunt proiectele de case parter?

Ideea unui camin ideal pentru familie pare sa fie cel mai bine conturata in solutiile oferite de proiecte de case parter. Avantajul direct al acestor constructii ca sunt foarte usor accesibile de orice categorie de varsta: copii, adulti sau persoane in varstnice.

Faptul ca intreaga constructie este situata pe un sigur nivel inseamna ca toate dependintele se pot folosi fara a fi implicata o scara cu multe trepte. De aici creste in mod natural efectul de utilitate si mod practic de locuire generat imediat dupa punerea in opera a oricarei varianta de proiecte case parter.

Pentru a se atinge aceste performante s-au folosit maxim solutiile de optimizare conceptuala si volumetrica a spatiilor pentru da nastere unor compartimenari eficiente. Este util sa verificati daca ati putea fi printre viitorii beneficiari, privind urmatoarele ipostaze in care va puteti regasi:

  • Familia este compusa din parinti si unul sau doi copii.
  • Familia dorestre sa locuiasca cu impreuna cu bunicii copilului.
  • Familia cauta o solutie confortabila pentru o casa suplimentara dedicata vacantei impreuna cu prietenii.

 

Pentru cine sunt destinate?

Apropierea de sol este de departe cea mai placuta situatie in care va puteti afla in legatura cu locuinta. Curtea casei ajuta semnificativ la sporirea sentimentului de siguranta, prin urmare daca urmariti aceste caracteristici, in proiecte de case parter le veti gasi.

Din punct de vedere al spatiului de locuit dobandit dupa terminarea constructiei, acesta va fi proportional cu terenul pe care l-ati alocat. Este natural sa fie asa pentru ca extinderea suprafetei locuibile se face doar in plan orizontal, etajul sau mansarda fiind inexistente.

In functie de buget, suprafata de teren pentru casa si alte dorinte personale, aceste proiecte case parter pot fi concepute pentru o suprafata de circa 80 m2 si pot atinge chiar si 160 m2, bazandu-se in principiu pe una din configurarile:

  • Bucatarie deschisa si living mare + 2 dormitoare pentru 3 – 4 persoane.
  • Bucatarie deschisa si living mediu + 3 dormitoare 5 – 6 persoane.
  • Bucatarie deschisa si living mic + 4 dormitoare 6 – 7 persoane.

Aceste solutii de impartire sunt orientative, in fapt colaborarea cu arhitectul poate sa ofere variante de proiecte de case parter exact asa cum va este cel mai convenabil: buget, stil, confort, indiferent ca sunt concepute pentru suprafete ample, medii sau mici.

 

De ce sa alegeti proiecte de case parter?

Versatilitatea seriei de proiecte pentru case parter este cuvantul care le defineste cel mai bine. Dezvoltarea proiectului poate sa includa o varietate mare de spatii la interior si exterior.

De la zone comune pentru servirea mesei si timp petrecut cu familia, la dormitoare orientate ca suprafata disponibila pentru fiecare categorie de membru al familiei si pana la spatii de relaxare tip terasa sau veranda la exterior, toate sunt in beneficiul dumneavoastra.

Privind spre grupul de caracteristici din lista care urmeaza, dar si direct spre setul de proiecte, veti gasi curand cea mai buna solutie pentru:

 • Cumpararea unui proiect ideal si convenabil ca pret pentru o casa parter.
 • Gasirea celei mai bune organizari a spatiului in si outdoor.
 • Scaderea drastica a costurilor de intretinere datorita posibilitatii folosirii de sisteme de incalzire si racire de tip sol-apa.
 • Variante simple, ieftine si rapide pentru eventuale reparatii ale constructiei.
 • Reorganizarea spatiilor cu ajutorul unui proiectant.
 • Stabilitate si confort generate pe lunga durata de timp.

Luati in considerare ca oportunitatea folosirii conceptului oferit de aceste proiecte se va repercuta pozitiv in starea emotionala pozitiva a familiei reunite permanent sub acelasi acoperis.